Strømmen 6 - 9400 Nørresundby
+45 4880 9710
info@rsbr.dk

Nyt hus rådgivning 

Den største investering i mange menneskers liv, er opførelse af drømmeboligen. Derfor bør der også værnes ekstra om investeringen. Midt i denne spændende og nye proces, tilbyder vi jer ekstra tryghed og ro i maven. Med nyt hus rådgivning hos Refsgaard & Sørensen Byggerådgivning, tager vi jer i hånden og hjælper jer hele vejen trygt i mål.  

Godt begyndt er halvt fuldendt… 

Tag os med fra start og få grundig gennemgang af kontrakt med kommentarer, inden indgåelse af kontrakt med entreprenøren, der kan være mange faldgruber i kontrakterne, derfor anbefaler vi altid kontraktgennemgang, hvad enter det er hos os eller hos advokat, kontakt os og hør nærmere, vi henviser gerne til en af vores samarbejdspartnere.  

Igennem byggeriet udfører vi strategisk planlagte tilsyn på de mest kritiske stadier i byggefasen. Her gennemgår vi konstruktionerne og udførelsen og sørger for, at reglementer overholdes og kvaliteten sikres. Vi tager altid gerne dialogen med de udførende håndværkere på pladsen. Dette sikrer misforståelser og mindsker risikoen for skrid i tidsplanen.  

Vi ved, at I som bygherrer har forskellige behov og ønsker. Derfor tilpasser vi vores ydelse, så den passer til netop jeres projekt.  

Vi tilbyder priser fra 25.000,00 kr. inkl. moms og kørsel*.

Priseksempel: 

  • 4 Tilsyn 
  • Føraflevering 
  • Hotline i hele byggeprocessen. 
  • Inkl. Tilsynsnotater og opfølgning til byggeleder pr. Mail/tlf. 
  • Inkl. Kørsel** 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud, skræddersyet til jeres drømmeprojekt. 

* Priserne er gældende for opførelse af nyt hus på optil 200 m2 og udført af kendt typehusfirma. 

**Kørsel er inkluderet i prisen op til 30 km, tur/retur fra vores kontor i 9400 Nr. Sundby. 

MATHIAS DAHL SØRENSEN

Indehaver / Byggerådgiver

Indehaver / Byggerådgiver
Direkte +45 4880 9711
E-mail mds@rsbr.dk